Event Provider

Zoeken in Event Provider

Informatie over Gelredome

Algemene informatieGelredome ››› Unieke accommodatie

Promenade
Gelredome beschikt op de tweede verdieping over een schitterende promenade van bijna 600 meter lang die het hele stadion rond loopt. Bezoekers kunnen op deze aantrekkelijk gebouwde rondgang rustig tussen de 25 verkooppunten flaneren.

Klimaatbeheersing
In de winter is elk hoekje van Gelredome verwarmd, in de zomer volledig gekoeld. Dit wordt geregeld door een geavanceerde klimaatbeheersing, die bovendien nog duurzaam en milieuvriendelijk is.

Beweegbaar dak
Het beweegbare dak vergroot de multifunctionaliteit van Gelredome. Met het dak dicht en de lichten uit is de Dome volledig verduisterd. Een blackbox die talloze mogelijkheden biedt voor voorstellingen, presentaties en concerten.

Verschuifbaar veld
Het verschuifbare veld is de belangrijkste innovatie van Gelredome. De complete \'bak\' met een diepte van ruim een halve meter kan onder de Zuid-tribune door het stadion in en uit worden geschoven. De voordelen zijn tweeërlei; de grasmat ligt buiten en blijft zo prima in conditie, en de vlakke betonnen vloer in het stadion is zeer geschikt voor evenementen. Een staand publiek van 16.000 bezoekers of een sit-down diner voor 8.000 gasten zijn beide mogelijk.

Parkeren
Op het terrein van Gelredome bevinden zich 4.000 parkeerplaatsen. Bij grootschalige evenementen kan daarnaast gebruik worden gemaakt van satellietparkeerplaatsen elders in Arnhem. Shuttlebussen brengen bezoekers van daar snel en comfortabel naar Gelredome en terug.

Geluid
Gelredome beschikt over een superieur geluidssysteem, dat dankzij talrijke akoestische voorzieningen in het stadion optimaal tot zijn recht komt.Van verstaanbaar fluisterstil tot het aantal decibellen waarbij alleen de echte hardrockers zich lekker voelen. Vele (inter-) nationale acts maken dankbaar gebruik van deze voorziening.
Bezoek & Contact gegevens
Adres:Batavierenweg 25
Postcode:6841 HN
Plaats:Arnhem
Vestigingsregio:Gelderland (NL)
Email:info@gelredome.nl
Website:www.gelredome.nl
Telefoon:+31 (0) 26 880 70 45
Fax:+31 (0) 26 880 70 49
Dit bedrijf is ingedeeld in de volgende categorieën

KLIK HIER: HANDLEIDING EVENEMENTENORGANISATIE