Event Provider

Zoeken in Event Provider

Informatie over KidsPlayWorld

Algemene informatieKidsPlayWorld:

Dolle pret. Kijken en spelen.
Kids Play World is een grote overdekte speeltuin waar jullie helemaal uit je dak kunt gaan. Een grandioos kijk- en spelspektakel zo groot opgezet dat je er absoluut een hele dag heen moet gaan om alles te kunnen doen wat je leuk vindt.
De hele sporthal is voorzien van de leukste attracties die je je maar kunt bedenken. Zo vindt je er verschillende springkussens, een springpaddestoel en een 20 meter lange survivalbaan voor de echte ravotters onder jullie die onvermoeibaar zijn. Een echte kiepauto springkussen die echt zo nu en dan kiept.
Verder is er een skelterbaan waarop je zowel binnen als buiten kunt rijden, midgetgolfbanen, reusachtige sjoelbakken waarvan 1 sjoelbak met 90 graden hoek, koppen mikken, vier op een rij, tafeltennis, 15 meter lange roetsjbaan, Nintendo computer-Games waar jullie heel wat spanning en sensatie kunnen beleven. Ook is internet niet vergeten. Je kunt op kids Play World gratis internetten.

Zwemparadijs (alleen in Hellevoetsluis)
Kids Play World is helemaal van jullie, de hele dag mogen jullie van alle attracties in het gehele complex gebruik maken.
Dat geldt dan ook voor het zwembad als deze aanwezig is.
Dus als je nou ook nog even je zwembroek en handdoek meeneemt kun je ook nog even lekker zwemmen, een duik nemen.

Gratis voor vaders en moeders
Je ouders mogen gratis mee naar KidsPlayWorld want zij mogen gewoon meedoen met allerlei spelen.
Alleen als zij ook willen zwemmen dan moeten zij hiervoor een kaartje kopen. En neem jij je ouders mee dan zul je geen last van ze hebben. Ook kunnen zij (gratis) meedoen met allerlei spelen zoals darten, sjoelen, jeu de boules, tafeltennis, mini midgetgolfbanen, internetten en op elke tafel liggen tijdschriften om te lezen.

Voor de allerkleinsten
Speciaal voor de allerkleinsten, want KidsPlayWorld is al voor kinderen vanaf 2 jaar, voor hen is er een speelkasteel met de verschillende speelattributen zoals een draaimolen, klimclown, tekentafels, kinderbios, schommels, glijbanen, krijtborden, poppenhuis met vele poppen en een hele grote ballenbak van maar liefst 2 bij 3 meter. Tevens mogen jullie vrij rond rijden op allerlei fietsjes en trapauto’s.

Snoep- en snackbar
Na al die inspanningen krijg je natuurlijk reuzendorst en berenhonger. In de hal is van alles te koop, zodat je zelfs je eigen brood thuis kunt laten. Speciaal voor de kids is er het Kidsmenu. Je krijgt knapperige goudgele patat, snoep en limonade. Je kunt ook van allerlei versnaperingen kopen.
Bezoek & Contact gegevens
Adres:Scherpemaat 3
Postcode:7942 JV
Plaats:Meppel
Vestigingsregio:Drenthe (NL)
Email:info@kidsplayworld.nl
Website:www.kidsplayworld.nl
Telefoon:+31 (0) 522 29 22 07
Fax:+31 (0) 522 29 24 05
Dit bedrijf is ingedeeld in de volgende categorieën

KLIK HIER: HANDLEIDING EVENEMENTENORGANISATIE