Event Provider

Zoeken in Event Provider

Informatie over Laco International | De Drietip

Algemene informatieDE DRIETIP: EEN COMPLETE ACCOMMODATIE

De Drietip in Nuenen heeft veel te bieden. Het zwembad biedt veel ontspanning. In de recreatieve sfeer, de bewegingsactiviteiten en zelfs de wedstrijdsfeer. In de recreatieve sfeer moet men vooral denken aan het vrij zwemmen met het gebruik van de whirlpool, stoombad, sauna etc. voor een en hetzelfde toegangskaartje. Voor de normaal geldende entreeprijs kan men vertoeven en men kan deelnemen aan verschillende doelgroepen o.a. aqua joggen, watergym en trimzwemmen. Tevens het gebruik van alle faciliteiten zijn daarbij inbegrepen.

1500 m2 FITNESS
Een van de grootste fitness centra in de regio is de Drietip met zo’n 1500 m2 oppervlakte. Zo’n slordige 100 apparaten staan voor u klaar waarvan een 30 tal cardio apparatuur. Speciaal op maat wordt voor elke bezoeker een trainingsschema gemaakt nadat deze eerst is getest. Bijna dagelijks doorlopend geopend van 08.00 tot 22.00 uur onder deskundige leiding. In de sportschool kan men deelnemen aan Bodypump, Bodybalance, RPM, Bodycombat en spinning en squash.

LICHAAMSVERZORGING
Veelal zijn sportieve mensen bezig om gezond en fit te blijven en ervoor te zorgen dat men er goed uit blijft zien. Dat ze zich lekker in hun vel voelen. Bij problemen kan een fysiotherapeut u van dienst zijn bij het eventueel revalideren.. Maar ook het uiterlijk is erg belangrijk. In de Drietip is een schoonheidssalon aanwezig en op afspraak kan men zich daar laten verzorgen. En als men dan voor of na de vakantie gebruind uit wil zien kan men gebruik maken van de zonnestudio. En na afloop van alle in en ontspanning een drankje en een hapje in het sportcafe de Drietip.
Bezoek & Contact gegevens
Adres:Sportlaan 4-6
Postcode:5671 GR
Plaats:Nuenen
Vestigingsregio:Noord Brabant (NL)
Email:b.mickers@laco.drietip.nl
Website:www.laco-international.nl
Telefoon:+31 (0) 40 283 29 70
Fax:-
Dit bedrijf is ingedeeld in de volgende categorieën

KLIK HIER: HANDLEIDING EVENEMENTENORGANISATIE