Event Provider

Zoeken in Event Provider

Informatie over Trigion Beveiliging

Algemene informatiebedrijfslogo Trigion BeveiligingTrigion is de naam voor de meest toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland.

Door het beste van Falck Security & Services en PreNed Beveiliging samen te brengen is er vanaf januari 2006 in Nederland een unieke bundeling van mensen, kennis, producten en diensten ontstaan onder de naam Trigion. Deze bundeling staat aldus voor decennia aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers. De brede focus van Trigion en de drang om te vernieuwen maken dat wij onze opdrachtgevers, voor ieder specifiek risicoprofiel, altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Samenwerking met onze opdrachtgevers is essentieel voor een toonaangevende, doelgerichte en transparante aanpak. Als betrouwbare partner staat het nakomen van afspraken naar haar medewerkers en opdrachtgevers hoog in het vaandel. Met ruim 6.400 medewerkers en een enorme diversiteit van producten en diensten is Trigion het meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland!

Voor meer informatie bezoek de website:
www.trigion.nl
Bezoek & Contact gegevens
Adres:Karel Doormanweg 4
Postcode:3115 JD
Plaats:Schiedam
Vestigingsregio:Zuid Holland (NL)
Email:info@trigion.nl
Website:www.trigion.nl
Telefoon:+31 (0) 10 298 11 33
Fax:+31 (0) 10 298 11 31
Dit bedrijf is ingedeeld in de volgende categorieën

KLIK HIER: HANDLEIDING EVENEMENTENORGANISATIE